Wasdrogers Outlet | Refurbished Witgoed

Bespaar tot 70% op wasdrogers!

Wasdrogers van de topmerken voor een voordelige prijs en altijd met garantie. Kies voor een tweedekans, outlet of refurbished wasdroger en bespaar honderden euro’s.

Bekijk alle wasdrogers

Aanbevolen wasdrogers:

Een tweedehands wasdroger met garantie kopen?

Een tweedehands wasdroger met garantie kopen? Kies dan voor een tweedekans, outlet of refurbished wasdroger. Alle getoonde wasdrogers worden verkocht met service en garantie! 

Volledig nagekeken en gereinigde wasdrogers met een voordeel oplopend tot 70%. En met de geboden garantie een stuk meer zekerheid dan een tweedehands wasdroger van bijvoorbeeld Marktplaats.

Waarom kiezen voor een refurbished wasdroger?

Het kopen van een tweedekans, outlet of refurbished wasdroger loont zeker de moeite. In vergelijking met een nieuwe wasdroger bespaar je al gauw honderden euro’s.

Daarnaast ben je zeker van goede service zoals bezorgen op afspraak, meenemen van oude apparatuur en eventueel zelfs het aansluiten. (tegen meerprijs)

Alle apparaten zijn van hoge kwaliteit en volledig nagekeken, getest en worden verkocht met een garantie van 3 maanden tot de volledige fabrieksgarantie.

Je bent dus verzekerd van goede producten voor een zeer aantrekkelijke prijs en met de zekerheid van garantie. 
Zoals je ziet is een refurbished wasdroger veel meer dan een tweedehands wasdroger met garantie.

 • Tot wel 70% goedkoper
 • Duurzame keuze, goed voor het milieu
 • Altijd met service en garantie
 • Gecontroleerde producten van hoge kwaliteit
Bekijk alle wasdrogers

De verschillende condities wasdrogers

Op Refurbishedwitgoed.nl vind je verschillende condities wasdrogers. Zo zijn er refurbished, tweedekans en outlet wasdrogers. Iedere soort conditie heeft zijn eigen voor en nadelen. Hieronder hebben we de verschillende condities beschreven om je een goed inzicht te geven in de verschillen.

Refurbished wasdrogers

Refurbished wasdrogers zijn gebruikte wasdrogers die volledig zijn nagekeken en getest. Technisch zijn de machines in uitstekende conditie, maar er kunnen wel gebruikssporen zichtbaar zijn. Doordat refurbished wasdrogers al een periode zijn gebruikt zijn deze extra gunstig geprijsd.

Wat is een refurbished wasdroger?

Een refurbished wasdroger is een gebruikte wasdroger die volledig is nagekeken en waar nodig gerepareerd is. Van binnen en buiten is de wasdroger professioneel gereinigd. De technische werking is dan ook hetzelfde als een nieuwe wasdroger.

Naast refurbished wasdrogers worden deze tweedehands opgeknapte wasdrogers ook wel gereviseerde wasdroger genoemd. 

Doordat de wasdroger tweehands is kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn. Dit kunnen kleine krassen zijn, maar ook deukjes of randjes waar de verflak heeft losgelaten. Deze gebruikssporen zijn verder niet van invloed op de technische werking van de machine.

Bij het bestellen van een nieuwe wasdroger worden de gebruikte exemplaren vaak meegenomen. De exemplaren die nog goed genoeg zijn worden gereviseerd.
Wasdrogers die niet meer in zijn geheel kunnen worden gered worden vakkundig gedemonteerd waarbij de losse onderdelen en materialen zoveel als mogelijk gerecycled worden.

Voor het milieu is het reviseren van wasdrogers een goede zaak. Voor het maken van een nieuwe wasmachine zijn er namelijk veel grondstoffen nodig. Door het opknappen van gebruikte wasdrogers kan hier flink op worden bespaard.

Ook voor je portemonnee levert een refurbished wasdroger flink wat op. In vergelijking tot de prijs van een nieuwe wasdroger bespaar je al gauw honderden euro’s. Dat is toch mooi meegenomen!

 • Volledig nagekeken en gereviseerd
 • Voordeligste keuze
 • 3 tot 12 maanden garantie
Bekijk refurbished wasdrogers

Outlet wasdrogers

Outlet wasdrogers zijn nieuwe wasdrogers met mogelijke transport en/of opslagschade. Ook kan het voorkomen dat er geen zichtbare schade aan de machine zelf zichtbaar is, maar slechts de verpakking is beschadigd. De korting op outlet wasdrogers is interessant, maar niet zo hoog als bij gebruikte refurbished wasdrogers.

Wat is een outlet wasdroger?

Een outlet wasdroger is een nieuwe wasdroger. Meestal hebben outlet wasdrogers lichte cosmetische schade door transport en/of opslag. De technische werking is dan ook hetzelfde als een nieuwe wasdroger.
Soms is er helemaal geen schade aan de machine zelf, maar betreft het alleen een wasdroger waarvan de verpakking incompleet of beschadigd is.
De outlet wasdrogers mogen niet meer als nieuw verkocht worden, maaer worden aangeboden met een flinke korting.

Er kan bij outlet wasdrogers cosmetische schade zichtbaar zijn. Dit kunnen kleine krassen zijn, maar ook deukjes. Deze gebruikssporen zijn verder niet van invloed op de technische werking van de machine. Bij de verschillende websites staan meestal goed aangegeven wat de cosmetische schade is en waar deze zich bevindt.

Naast wasdrogers met transport en/of opslag schade worden er ook demo wasrogers aangeboden tegen outletprijzen. Demo wasdrogers hebben een tijd uitgestald gestaan in de winkel of showroom, maar zijn niet gebruikt om daadwerkelijk te drogen. Als er nieuwe modellen wasdrogers op de markt komen zijn de vorige demomodellen overbodig .

Soms zie je bij het plaatsen van de wasdroger helemaal niks meer terug van de cosmetische schade. Zeker bij krasjes of deukjes aan de zij en achterkant valt dit nauwelijks op. Je hebt dan een goed uitziende en werkende machine voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook voor je portemonnee levert een ook wasdroger flink wat op. In vergelijking tot de prijs van een geheel nieuwe wasdroger bespaar je al gauw honderden euro’s. Dat is toch mooi meegenomen!

 • Nieuwe wasdrogers
 • Aantrekkelijke korting
 • 24 maanden / fabrieksgarantie
Bekijk outlet wasdrogers

Tweedekans wasdrogers

Tweedekans wasdrogers zijn geretourneerde wasdrogers binnen de retour of garantieperiode. Ze kunnen zowel nieuw zijn zonder gebruikssporen of kort gebruikt zijn met zichtbare gebruikspsoren. Bij de afzonderlijke producten staat de betreffende conditie duidelijk vermeldt. Deze tweedekans wasdrogers van Coolblue worden verkocht met de voledige garantie en een aantrekkelijke korting.

Wat is een tweedekans wasdroger?

Een tweedekans wasdroger is een nieuwe of kort gebruikte wasdroger die volledig is nagekeken en waar nodig gerepareerd is. Van binnen en buiten is de wasdroger professioneel gereinigd. De technische werking is dan ook hetzelfde als een nieuwe wasdroger.

Doordat de wasdroger in gebruik kan zijn geweest is kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn. Dit kunnen kleine krassen zijn, maar ook deukjes of randjes waar de verflak heeft losgelaten. Deze gebruikssporen zijn verder niet van invloed op de technische werking van de machine.

De tweedekans wasdroger zijn bij Coolblue retour gekomen of omgeruild voor een ander product. Vaak zijn het nieuwe of bijna nieuwe wasdrogers die slechts kort zijn gebruikt. Je vindt hier dan ook de nieuwere modellen met een aantrrekkelijke korting. 

Er staat bij de tweedekans wasdrogers ook duidelijk aangegeven of en welke cosmetische schade er aanwezig is. Aan de hand van de foto’s kun je bepalen of deze cosmetische schade voor jouw acceptabel is.

Ook voor je portemonnee levert een tweedekans wasdroger flink wat op. In vergelijking tot de prijs van een nieuwe wasdroger bespaar je al gauw tientallen tot honderden euro’s. De korting op tweedehands is minder dan bij refurbished en outlet modellen. Dit komt omdat de cosmetische schade vaak minimaal is en het vrij nieuwe modellen betreft.

 • Nieuwe of kort gebruikte wasdrogers
 • Aantrekkelijke korting
 • 24 maanden / fabrieksgarantie
Bekijk tweedekans wasdrogers

Nieuw binnen:

Warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger droogt op een lage temperatuur en herbruikt telkens opnieuw de warme lucht. Door de lage temperatuur en het hergebruik is een warmtepompdroger energiezuinig.
Daarnaast is de lagere temperatuur ook nog eens veilig voor je kleren. Geen gekrompen kledingstukken meer!

Je hebt ook geen afvoer nodig bij een warmtepompdroger. Het vrijgekomen water wordt opgevangen in een reservoir die je makkelijk kunt legen.

De aanschafprijs van een warmtepompdroger iets hoger in vergelijking met een condensdroger of lucht / afvoerdroger, maar deze kosten verdien je vanzelf weer terug door het lagere stroomverbruik.

Bekijk warmtepompdrogers

Was-droogcombinaties

Voor ultiem gemak is een outlet, tweedekans of refurbished was-droogcombinatie een goede optie. Met 2 machines in 1 bespaar je veel ruimte. Je kunt eventueel de machine makkelijk ‘wegwerken’ onder bijvoorbeeld een werkblad.

Het nadeel is dat een compleet programma van wassen en drogen best lang duurt. Je bent zo een paar uur bezig met een programma van voorwas, hoofdwas en drogen.

Een was-droogcombinatie is wat duurder in aanschaf dan alleen een droger, maar je krijgt er dan ook 2 machines voor terug.

Bekijk was-droogcombinaties

Condensdrogers

Een condensdroger droogt je was door een verwarmingselement op hoge temperatuur. Je was is snel droog, maar een condensdroger verbruikt ook veel energie. Het vrijgekomen water wordt opgevangen in een reservoir dat je na elke droogbeurt dient te legen.

Door de hogere temperatuur is er ook een verhoogde kans op krimpen of slijtage van je kleding.

In vergelijking tot een warmtepompdroger is een condensdroger voordeliger in aanschaf, maar houdt er wel rekening mee dat deze meer energie verbruikt met de bijhorende energiekosten.

Bekijk condensdrogers

Afvoer / luchtdrogers

De voordeligste drogers in aanschaf zijn de afvoer / luchtdrogers. De afvoerdrogers voeren zowel het de warme lucht als vocht af naar buiten via een flexibele slang.
Je dient dan ook de mogelijkheid te hebben om de afvoerslang naar buiten te leiden.

Afvoerdrogers maken gebruik van een hoge temperatuur. De was is snel droog, maar het verbruik van energie is ook een stuk hoger. Door de hoge temperatuur heb je ook meer kans op krimpoen en slijtage van je kleding.

Bekijk afvoer / luchtdrogers