Refurbished wasmachine

Bespaar tot 70% op wasmachines!

Wasmachines van de topmerken voor een voordelige prijs en altijd met garantie. Kies voor een tweedekans, outlet of refurbished wasmachine en bespaar honderden euro’s.
Bekijk alle wasmachines

Aanbevolen wasmachines:

Een tweedehands wasmachine met garantie kopen?

Een tweedehands wasmachine met garantie kopen? Kies dan voor een tweedekans, outlet of refurbished wasmachine. Alle getoonde wasmachines worden verkocht met service en garantie! 

Volledig nagekeken en gereinigde wasmachines met een voordeel oplopend tot 70%. En met de geboden garantie een stuk meer zekerheid dan een tweedehands wasmachine van bijvoorbeeld Marktplaats.


Waarom kiezen voor een refurbished wasmachine?

Het kopen van een tweedekans, outlet of refurbished wasmachine loont zeker de moeite. In vergelijking met een nieuwe wasmachine bespaar je al gauw honderden euro’s.

Daarnaast ben je zeker van goede service zoals bezorgen op afspraak, meenemen van oude apparatuur en eventueel zelfs het aansluiten. (tegen meerprijs)

Alle apparaten zijn van hoge kwaliteit en volledig nagekeken, getest en worden verkocht met een garantie van 3 maanden tot de volledige fabrieksgarantie.

Je bent dus verzekerd van goede producten voor een zeer aantrekkelijke prijs en met de zekerheid van garantie. 
Zoals je ziet is een refurbished wasmachine veel meer dan een tweedehands wasmachine met garantie.

 • Tot wel 70% goedkoper
 • Duurzame keuze, goed voor het milieu
 • Altijd met service en garantie
 • Gecontroleerde producten van hoge kwaliteit
Bekijk alle wasmachines

De verschillende condities wasmachines

Op Refurbishedwitgoed.nl vind je verschillende condities wasmachines. Zo zijn er refurbished, tweedekans en outlet wasmachines. Iedere soort conditie heeft zijn eigen voor en nadelen. Hieronder hebben we de verschillende condities beschreven om je een goed inzicht te geven in de verschillen.

Refurbished wasmachines

Refurbished wasmachines zijn gebruikte wasmachines die volledig zijn nagekeken en getest. Technisch zijn de machines in uitstekende conditie, maar er kunnen wel gebruikssporen zichtbaar zijn. Doordat refurbished wasmachines al een periode zijn gebruikt zijn deze extra gunstig geprijsd.

Wat is een refurbished wasmachine?

Een refurbished wasmachine is een gebruikte wasmachine die volledig is nagekeken en waar nodig gerepareerd is. Van binnen en buiten is de wasmachine professioneel gereinigd. De technische werking is dan ook hetzelfde als een nieuwe wasmachine.

Naast refurbished wasmachine worden deze tweedehands opgeknapte wasmachines ook wel gereviseerde wasmachines genoemd. 

Doordat de wasmachine tweehands is kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn. Dit kunnen kleine krassen zijn, maar ook deukjes of randjes waar de verflak heeft losgelaten. Deze gebruikssporen zijn verder niet van invloed op de technische werking van de machine.

Bij het bestellen van een nieuwe wasmachine worden de gebruikte exemplaren vaak meegenomen. De exemplaren die nog goed genoeg zijn worden gereviseerd.
Wasmachines die niet meer in zijn geheel kunnen worden gered worden vakkundig gedemonteerd waarbij de losse onderdelen en materialen zoveel als mogelijk gerecycled worden.

Voor het milieu is het reviseren van wasmachines een goede zaak. Voor het maken van een nieuwe wasmachine zijn er namelijk veel grondstoffen nodig. Door het opknappen van gebruikte wasmachines kan hier flink op worden bespaard.

Ook voor je portemonnee levert een refurbished wasmachine flink wat op. In vergelijking tot de prijs van een nieuwe wasmachine bespaar je al gauw honderden euro’s. Dat is toch mooi meegenomen!

 • Volledig nagekeken en gereviseerd
 • Voordeligste keuze
 • 3 tot 12 maanden garantie
Bekijk refurbished wasmachines

Outlet wasmachines

Outlet wasmachines zijn nieuwe wasmachines met mogelijke transport en/of opslagschade. Ook kan het voorkomen dat er geen zichtbare schade aan de machine zelf zichtbaar is, maar slechts de verpakking is beschadigd. De korting op outlet wasmachines is interessant, maar niet zo hoog als bij gebruikte refurbished wasmachines.

Wat is een outlet wasmachine?

Een outlet wasmachine is een nieuwe wasmachine. Meestal hebben outlet wasmachines lichte cosmetische schade door transport en/of opslag. De technische werking is dan ook hetzelfde als een nieuwe wasmachine.
Soms is er helemaal geen schade aan de machine zelf, maar betreft het alleen een wasmachine waarvan de verpakking incompleet of beschadigd is.
De outlet wasmachines mogen niet meer als nieuw verkocht worden, maaer worden aangeboden met een flinke korting.

Er kan bij outlet wasmachines cosmetische schade zichtbaar zijn. Dit kunnen kleine krassen zijn, maar ook deukjes. Deze gebruikssporen zijn verder niet van invloed op de technische werking van de machine. Bij de verschillende websites staan meestal goed aangegeven wat de cosmetische schade is en waar deze zich bevindt.

Naast wasmachines met transport en/of opslag schade worden er ook demo wasmachines aangeboden tegen outletprijzen. Demo wasmachines hebben een tijd uitgestald gestaan in de winkel of showroom, maar zijn niet gebruikt om daadwerkelijk te wassen. Als er nieuwe modellen wasmachines op de markt komen zijn de vorige demomodellen overbodig .

Soms zie je bij het plaatsen van de wasmachine helemaal niks meer terug van de cosmetische schade. Zeker bij krasjes of deukjes aan de zij en achterkant valt dit nauwelijks op. Je hebt dan een goed uitziende en werkende machine voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Ook voor je portemonnee levert een ook wasmachine flink wat op. In vergelijking tot de prijs van een geheel nieuwe wasmachine bespaar je al gauw honderden euro’s. Dat is toch mooi meegenomen!

 • Nieuwe wasmachines
 • Aantrekkelijke korting
 • 24 maanden / fabrieksgarantie
Bekijk outlet wasmachines

Tweedekans wasmachines

Tweedekans wasmachines zijn geretourneerde wasmachines binnen de retour of garantieperiode. Ze kunnen zowel nieuw zijn zonder gebruikssporen of kort gebruikt zijn met zichtbare gebruikspsoren. Bij de afzonderlijke producten staat de betreffende conditie duidelijk vermeldt. Deze tweedekans wasmachines van Coolblue worden verkocht met de voledige garantie en een aantrekkelijke korting.

Wat is een tweedekans wasmachine?

Een tweedekans wasmachine is een nieuwe of kort gebruikte wasmachine die volledig is nagekeken en waar nodig gerepareerd is. Van binnen en buiten is de wasmachine professioneel gereinigd. De technische werking is dan ook hetzelfde als een nieuwe wasmachine.

Doordat de wasmachine in gebruik kan zijn geweest is kunnen er gebruikssporen zichtbaar zijn. Dit kunnen kleine krassen zijn, maar ook deukjes of randjes waar de verflak heeft losgelaten. Deze gebruikssporen zijn verder niet van invloed op de technische werking van de machine.

De tweedekans wasmachines zijn bij Coolblue retour gekomen of omgeruild voor een ander product. Vaak zijn het nieuwe of bijna nieuwe wasmachines die slechts kort zijn gebruikt. Je vindt hier dan ook de nieuwere modellen met een aantrrekkelijke korting. 

Er staat bij de tweedekans wasmachines ook duidelijk aangegeven of en welke cosmetische schade er aanwezig is. Aan de hand van de foto’s kun je bepalen of deze cosmetische schade voor jouw acceptabel is.

Ook voor je portemonnee levert een tweedekans wasmachine flink wat op. In vergelijking tot de prijs van een nieuwe wasmachine bespaar je al gauw tientallen tot honderden euro’s. De korting op tweedehands is minder dan bij refurbished en outlet modellen. Dit komt omdat de cosmetische schade vaak minimaal is en het vrij nieuwe modellen betreft.

 • Nieuwe of kort gebruikte wasmachines
 • Aantrekkelijke korting
 • 24 maanden / fabrieksgarantie
Bekijk tweedekans wasmachines

Nieuw binnen:

Voorlader wasmachines

De meeste refurbished wasmachines zijn voorladers. Met de opening aan de voorzijde is het laden en lossen van de machine erg eenvoudig. Je zet de mand voor de opening en tilt de was eenvoudig in of uit de machine.

Daarnaast kun je bovenop een voorlader wasmachine makkelijk een wasdroger plaatsen. Met twee machines bovenop elkaar neemt deze combinatie wel wat ruimte in beslag.

Refurbished voorlader wasmachines zijn er voor minder dan €200,00 waarmee deze machines de voordeligste en tevens de populairste optie zijn.

Bekijk voorlader wasmachines

Was-droogcombinaties

Voor ultiem gemak is een outlet, tweedekans of refurbished was-droogcombinatie een goede optie. Met twee machine in een bespaar je veel ruimte. Je kunt eventueel de machine makkelijk ‘wegwerken’ onder bijvoorbeeld een werkblad.

Het nadeel is dat een compleet programma van wassen en drogen best lang duurt. Je bent zo een paar uur bezig met een programma van voorwas, hoofdwas en drogen.

Een was-droogcombinatie is wat duurder dan een voorlader wasmachines, maar je krijgt er in principe ook  2 machines voor terug.

Bekijk was-droogcombinaties

Bovenlader wasmachines

Als je weinig ruimte hebt is een bovenlader wasmachine een goed optie. Deze zijn een stuk smaller dan een voorlader wasmachine of een was-droogcombinatie.

Het is wel even wennen om de wasmachine te laden en lossen. Door de opening aan de bovenzijde is dat niet voor iedereen weggelegd. Je moet namelijk extra tril en reikwerk verrichten.

Bovenlader wasmachines zijn ook nog geeneens de voordeligste optie. Naar mijn mening is een bovenlader dan ook alleen een optie als je erg om ruimte verlegen zit.

Bekijk bovenlader wasmachines